tisdag 20 november 2012

Med slutna ögon av Jan-Erik Ullström

Stenkrossaren lugnade ner sig, mamma S kom och hinkade kaffe, fyrbeningen Sara fann för bäst att påkalla min uppmärksamhet genom att stängselvandra lite.
Från en hage till en annan tyckte hon det var bra att förflytta sig genom att krypa under eltråden.

Eftersom det ändå var dags att byta jaktmarker, valde jag att flytta de stora gula fyrbeningarna in till henne, utan att morra alltför mycket över hennes företagsamhet.

Fast dagens bästa har hittills varit att få fiska upp Jan-Erik Ullströms bok; Med slutna ögon ur brevlådan!
Utöver min lilla delaktighet i korr/lektörsläsningen av den för ett år sen, figurerar "min" dödsannons på omslaget och författarens tack gör mig tokstolt!

Ett tack till Eva; för orden med tyngd och känslan med mått!
Och ett tack till Mångmamma; för oändliga möjligheter och ett hjärta av guld.


Bered er på en riktigt otäck men välskriven crime/thriller!
Snyggt snickrade miljöbeskrivningar av Stockholm, vässade dialoger som för handlingen framåt och en knippa riktigt twistade karaktärer under romanens gång.

26/11 kommer den ut på Idus förlag och går att söka genom de flesta nätbokhandlares sidor!
Köp den!!!

2 kommentarer:

KaosJenny sa...

Härligt!!
Och låter som om du fattat ett klokt beslut gällande ditt skrivande och Stenkrossaren... Vilken tur han har att du tänker så... En del barn behöver andra saker än andra (och annan stimulans på annat håll...) Kram

Småländskan sa...

Låter spännande. Jag antecknar boktiteln. Jag läser, läser och läser och snart har jag läst alla 52 titlarna i min bokklubb, som startade i september. Får panik om jag inte har en bok på gång. Speciellt om kvällarna/nätterna, då det är dåligt med sömn.
Kramar om...