onsdag 10 oktober 2012

Långt från knytblusarnas värld

Uppe med tuppen, aka morgonpigga Pysselkungen, utfodring, skrapa bilrutor, köra barn, hem igen, röja morgonkaoset, åka till stan, fotas för ny byline, prata med diverse redaktörer, pimpla tidningsredaktionskaffe (mycket godare än det låter), intervjuas, gå femtielva gånger på samma sträcka mitt på stadens stora torg mellan marknadsstånden för att fastna på reportagebilder av en fotograf som står på knä på kullerstenarna för att få rätt vinkel.

Åka hem och vidare på barnuppsamlingsturné genom byn, utfodra barn, läsa läxor, åka på föräldramöte, lyssna, titta och prata med fröknar och föräldrar.
Hem, röja diskbänken, ladda om tvätten, stoppa ner samma lilla kvällslängtande och mammasaknande barn i sängen tre gånger och försöka hinna stämma av alla kommande eventuella tider/resor/ärenden med far-är-rar samtidigt.

16 mil i bil och en arbetsdag (15 timmar) senare är det dags att ta itu med ett recensionsex av en bok.
Fast det är klart - det är långt kvar till deadline - i alla fall 12 dagar!


(Märkligt nog har jag även lyckats sträcka en muskel i ena armbågen någon gång under dagen och när jag försökte gny lite för far-är-rar, roade han sig med att referera till mitt arbetsplatsbesök idag.
Ni vet - vässade armbågar och karriär och sådant där trams.)5 kommentarer:

Fru Venus sa...

;-)) Fars kommentar köper jag!
Men, skrapa bilrutor? NU? Brr...

Fröken Hulda sa...

För tidigt att skrapa frost men inte oväntat. Måste leta fram varmare kläder

Mångmamma sa...

Det är lika illa idag med.
Med skrapning

Ezter sa...

Sitter hårdare idag den där skiten på bilen!

Mångmamma sa...

Fast nu värmer solen.