lördag 31 december 2011

Inför tolvslaget ...

Egentligen borde jag besitta något slags lugn, efter en dryg veckas sovmorgnar, sena frukostar, god mat och evigt läsande.
Istället är jag presto-stressad av att jag inte vill umgås med folk, inte har något behov av att frottera mig på nätet mer än halvhjärtat, inte känner någon spänning inför tanken på att skriva, knåpa eller knepa.

Det är ett såsigt och märkligt tillstånd där glaskupan verkar ha slagit ner över familjen Mångmammas hem.
Var jag inte stundtals i trängande behov av att handla bröd, posta räkningar eller köpa toapapper, skulle jag inte ha visat mig utanför ägorna på betydligt längre tid än vad som hittills gått mellan varven.

Tror jag beslutar mig för att det här är vad jag och mina barn behöver just nu - jag behöver tanka ord och de behöver tanka syskonskap.
På andra sidan skolstart kommer jag troligtvis återuppstå och börja springa runt som en yr höna igen, något jag saknar litegrann!

Och alla ni andra som trots allt står ut med min temporära mentala och fysiska frånvaro, ni ska ha ett extra Gott Slut och ett ännu bättre Gott Nytt År!

8 kommentarer:

Eva sa...

Stanna du i din glaskupa och tanka ord & energi & "bara va".Det behövs emellanåt, speciellt för en superintensiv mångmamma :) Jag har lite böcker till dig som jag kan komma med i samband med nåt tisdagsmöte nästa år. Tills dess; gott slut, gott nytt./E

Fröken Hulda sa...

Min högst personliga åsikt är att du inte har något val. Stanna i kupan och tanka. Vi finns här mer eller mindre som du vet.

Vill passa på att säga att jag är oerhört tacksam för att jag fått lära känna dig det här året som varit ett jävla skitår rent ut sagt. Men din omtanke har stundtals lättat på trycket.

Vi ses på andra sidan... Stor kram från Småland ♥

Milla sa...

Glaskupor är goa att krypa in i.
Mys och ha det gott där inne så ses vi någonstans där på andra sidan almanacksbladet.
Kramar och ett Gott Nytt År till er allihop.

Gafflan sa...

Glaskupa är inte att förakta och ibland är det väldigt rogivande att stanna under den.
GoTT SluT och GoTT NyTT 2012!!
Stor Kram

Flugan sa...

Jag vill att du komma tillbaka snart, saknar dig!!!

Tankar vid midnatt sa...

Var rädd om dig och de dina!
Önskar dig framtidstro, glädje och KASAM!
Nyårskram från Lena

Marianne S sa...

En glaskupa är inte att förakta. Gott nytt år!

Barnens Hjältar sa...

Detsamma till dig! Jag är så oerhört glad över att få göra din bekantskap det här året! Kramar i massor från mig!!