fredag 21 oktober 2011

Tempoväxlingar

Rivstartsmorgon, snabbfika med Freundin, seg-segare-segast-skrivande, oavbrutet avbruten av de där fredagslediga små.
Till slut, efter tre mejl och två mitt-i-alltihopa-telefonsamtal om "något helt annat", fick jag ändå iväg min text till redaktionen.

Solsken och slagsmål, tjat och tillsägelser, handling och hemkomst, nattmacka och nattning - där är barnens eftermiddag och kväll i korthet.

"Något helt annat" är smickrande men vanskligt som jag måste få fundera färdigt på.
Återkommer om det när jag tagit beslut.

Helgen går i kyrklighetens tecken - scouterna för killarna imorgon (Missionskyrkan) och medverkan av barnkören på gudstjänst söndag kväll, dit hör Pysselkungen och Majblomman.

Tror jag lägger ner tankeverksamheten för idag och slår mig ner bredvid Bam-Bam som ockuperat en hörna av min säng med en motorcykeltidning i ett ömt grepp.
Sa jag att han var fyra år?
Fast det är klart - med en pappa som är "kavajåkare", faller säkert inte päronen alltför långt ifrån äppelträdet.


*Kawasaki-åkare= Majblommans felhörning!

2 kommentarer:

Unknown sa...

Jag beundrar dig så, som kan få något vettigt gjort, trots att barnen springer runt dig! Jag jobbar hemmifrån ibland men det blir inte särskilt effektivt.

Hihi, Kavajåkare, det tyckte jag var riktigt bra! :-) Vårt Molly-Troll älskar också mototuttylar men bara när de står still. De låter ju så mycket när de knattrar iväg och der uppskattas inte av unga fröken...

Ha en trevlig helg! :-)

Karin sa...

Låter som en trevlig helg! Här har också alla ungdomarna gått genom scoutverksamheten nere i Baptistkapellet, kan fortfarande hända att någon av de travar ner dit i mörkret en fredagkväll för lite samvaro med byns andra jämnåriga. (Med eldsjälar till ledare som ordnar allt från hajker, luciafirande och ungdomsgårds-verksamhet för varierande åldrar)

Min lilla T är första sonen som är totalt ointresserad av allt med motorer, det är en ny erfarenhet!

Tack för din kommentar hos mig!

Nu njuter jag av helgen!

Kram!