torsdag 15 september 2011

Hej igen, jag är tillbaka!

Ja!!!
När vissa grannar fäller träd, lämnar några ostadigt vajande
kvar över natten och det börjar blåsa duktigt - då blir vissa andra rätt mycket utan internetuppkoppling.
Nu har jag varit tvungen att vara kreativt produktiv de senaste dagarna, istället för att hänga över min lilla "svarta" och häva ur mig den ena dumheten efter den andra.

Bam-Bam har fyllt år och haft eget kalas för sina kompisar, Pysselkungen har annekterat sin storabrors gamla rum och börjat installera sig, jag har burit möbler och sytt väskor på löpande band.

Det är faktiskt bara torsdag förmiddag och sedan i tisdags kväll har åtta fodrade väskor av olika utseende förfärdigats!

Ska försöka hinna läsa ikapp lite hos er och sy klart de två påbörjade väskorna, innan det är dags för barnhämtning och möbelrokader!

10 kommentarer:

4U2! sa...

Grannar väljer man inte själv- enligt en man som hörde mina när de skre ... ropade okväd ... kärleksord till varandra! ;) Och han hade inte hört den ständigt skällande, alltid lösa hunden de har!
Ha det gott!

Anitha Östlund sa...

Hejsan stumpan!
ja du, internet har jävlats flera dagar med mig, och numera sitter jag och skriver i bilen sju kilometer hemifrån.
Nyss fick jag veta att jag vunnit en biljett till bokmässan plus Ann Ljungbergs och de andras skriarvbok Lyckas med utgivning del 2
Gissa om jag blev glad!
Hunden därhemma väntar smått tror jag, och kissemissan skall få bli med ungar eftersom jag vill ha en liten svarting efter henne. Hon är så otroligt snäll.
Lilleman är förkyld igen
Vi fick inget huslån, så nu står bygget och stampar. Annars är livet toppen.
Ha det gott
Kramar

Lippe sa...

En av de få negativa sakerna med att bo på landet!
Skönt när tekniken fungerar igen!
Kram

Milla sa...

Härligt med kalas.
Får man fråga hur många år Bam-bam fyllde?
Hur som haver får ni ha en fin dag och hoppas att träden står kvar.
Kram

Fröken Hulda sa...

Känn ingen press att läsa ikapp. Jag måste lära mig att inte känna den pressen... för det gör jag ibland. Jag är i alla fall glad att se dig här igen ♥

Karin sa...

Grattis till Bam-Bam! Måste fråga vad du tänker göra med alla väskorna du syr? Förvisso har man alltid användning för både en och två och kanske tre, men allihop? Även om abstinensen är nära när nätet inte fungerar så är det nog gott för själen ibland, rentav nyttigt. Tror jag! Du vet det där fenomenet när internet lägger av och plötsligt är köket fullt av ungdomar som plötsligt ser sig omkring och på varandra och får en Aha upplevelse att "Oj, är det här jag bor" typ!! På ett ungefär..

Ezter sa...

Skönt att du är tillbaka iallafall!

Märta sa...

Helt otroligt hur effektiv man tenderar bli när nätet är oåtkomligt..
Skönt att ha dig tillbaka iaf!
Stort grattis till Bam-Bam!

Cicki sa...

Tänker du börja konkurrera?......:-)

Cicki sa...

På fullt allvar undrar jag hur du hinner så åtta fodrade väskor på två dagar? EN väska tar för mig två till tre dagar. Det ska klippas till yttertyg och foder. Fickor och andra detaljer ska sys. Det ska sys dit dragkedjor och annat. Även om jag vore frisk skulle jag inte få till fyra väskor om dagen. En om dagen kanske. Vad gör jag för fel? Och hur lyckas du med detta?