måndag 18 februari 2013

Återuppståndelsen

Som ni kanske märkt, är jag inte längre stabilt döende i influensa.
Sen sent igår kväll orkar jag både tänka en tanke till punkt men även formulera den i skrift vilket jag ser som en ren och skär seger över feberångorna.
Om vi säger så här - idag är första dagen sen förra veckans måndag jag har en bh på mig, så då förstår ni nog digniteten och allvaret i mitt förmodade "döende"?!

Imorgon är det första jobbardagen för far-är-rar på en vecka, barnen ska äntligen få ett riktigt sportlov med en mamma som orkar jaga ut dem i snön, koka varm choklad åt dem när de kommer in och ha eoner av tålamod med fiktiva oförrätter och lungorna fulla av luft att blåsa på små sår och bulor!
(Det senare lutar åt att vara en lögn.)

Jag kanske till och med fortsätter att uppröras/engageras i samhällsfrågor vilka jag genast måste delge er mina åsikter kring?
(Fast det här är ett löfte, å andra sidan)!

5 kommentarer:

Fröken Hulda sa...

Join the club! Jag har varit ute idag för första gången på två veckor

Ezter sa...

Skönt att det bättrat sig iaf!

Anitha Östlund Meijer sa...

Låter underbart
Själv har jag två barn hemma som får följa med mig och Peter till verkstaden. Han behöver hållhjälp
Ha en härlig dag
Kram

Esbe sa...

Skönt att du har fått friskna till lite! Lessen att höra om att din mamma är så sjuk, hoppas ni får ha henne kvar piggare och längre än förväntat. Många kramar!

Milla sa...

Härligt att höra att det gr åt rätt hll. Sportlov har vi också även om jag inte lyckas skyffla ut en endaste unge i snön ;)
Ha ett bra lov och fortsätt krya på dig.