måndag 19 november 2012

Öronvila?

Hammaren, städet och stigbygeln befinner sig i mellanörat!
Där någonstans är det något som inte riktigt vill uppföra sig som det optimalt sett bör i Sheriffens högra öra.
Idag har vi återigen konstaterat att sonen hör lite sämre på det örat än "normalt" men även att det inte skett någon försämring sen sist vi kollade upp hörseln.
Än så länge är det ingen kraftig hörselnedsättning och heller ingen anledning till oro, operation eller hörapparat, däremot ska vi återkomma om halvtannat år för att checka upp öronen igen!

Sen ska jag faktiskt frångå mina principer om att barn bör vara hemma och drälla runt benen på mig.
Stenkrossaren kommer bli det första barnet  i familjen - men även enda - som kommer att få gå på förskolan mer än 15 timmar i veckan.
Den här utsjasade Mångmamman har delvis tröttnat på att jaga runt efter ett litet yrväder men jag har också bestämt mig för att det är dags att ta mitt skrivande på allvar.
Huliganbarnet ska få leka av sig ordentligt i veckorna och hålla fröknarna i form ett drygt halvår till innan det är dags för skolans värld för hans del.
Själv ska jag knattra på tangenterna så fingrarna kommer självantända av hastigheten.

Det är i alla fall planen...


5 kommentarer:

Småländskan sa...

Bra plan mångis! Det är, vad jag förstått på äldre da´r, inte helt fel att överlämna yrväderna till andra. Och, jodå, jag har också förstått att "andra" är väl så duktiga att ta hand om dem.
Skriv på, låt andra jaga runt ett tag. Det är ju det de har betalt för, eller hur? Å andra sidan behöver de inte uppsöka varken gym eller andra håll-dig-i-form-anläggningar.
Kram!

Ezter sa...

Lycka till :)

Anders Lord sa...

Spännande! Vad skriver du?

Fröken Hulda sa...

Tycker det låter bra att du får lite mer egentid. Då blir du en ännu bättre mamma ;)

Sådär... nu var mitt lilla gästspel klart för den här gången, men vi har ju "koll" på varandra på andra forum ♥

Anitha Östlund sa...

Oh vad bra att du börjar skriva ordentligt.
Min minsting var iväg på ögonkontroll och fick "nästan" glasögon. Läkaren beslöt att vänta för att barn som har glasögon kan bli mobbade.
Smart läkare.
Jag är hörselskadad och försöker ta mig i kragen för att skaffa en hörapparat, men...nja...det går bra så länge jag inte vistas i allmänna lokaler...och det gör jag inte så ofta numera.
På släktmiddagar är det bara bra att man hör dåligt. Det är mycket kackel och tjafs.

ha det gott Stumpan. Kram