torsdag 20 september 2012

Vansinnesaffärer och lyckad kontotömning!

Jag tänker verkligen inte gnälla om något alls ikväll.
Inte ens det larvigt tomma kontot som jag tömt i idag, för maken till saliga ungar får man nog leta efter när de kom hem och hittade sina välfyllda kassar med skor och kläder som inväntade deras ankomst.

Det är roligt att handla barnkläder, jag tänker aldrig försöka hävda något annat.
När Stenkrossaren blir så till sig över ett par nya strumpor  med dödskallar på att han genast måste byta, eller när Majblomman blixtsnabbt svidar om till en helt ny outfit och sedan lyckligt lägger sig raklång på köksgolvet och övar ihärdigt på medföljande ordspel, hemlånat från allra-bästa-fröken - och till och med låter lillebror få vara med på ett hörn - då har jag genomfört en lyckad shoppingrunda.

Själv slog jag till på ett par vansinnigt höga, otroligt opraktiska men ack så snygga stövletter med skyhög stilletklack.
Mycket piffigt att vingla runt i på gårdsplanen med grusbeläggning!

Dessutom är jag bara en natt - och en jobbtext - ifrån ännu en dundertrevlig kärringfrukost i grannbyn.
Kan det bli bättre?

Visserligen innefattar morgondagens frukost en knippa galna och förvildade barn, läs; Stenkrossaren men det känns ändå helt bäst!

4 kommentarer:

Joanna Björkqvist sa...

Vad härligt med så lyckad shopping! Helt säkert värt varenda krona! :)

Kram!

Anitha Östlund sa...

Sitter och ler under tiden jag läser dina rader.
Precis så där är det, och jag själv får sällan något nytt för att jag älskar att glädja ungarna.

Fröken Hulda sa...

Att få shoppa loss sådär och få så mycket glädje tillbaka... ja då spelar det kvittar om kontot blir tomt. Själv måste jag investera i "ny" bil och har med god väns hjälp en på gång. Kommer kanske redan nästa vecka. Så nu kan mina värkande ben slappna av i vetskapen att de fortfarande kan transporteras längre än 100 meter

Milla sa...

Shoppa kan verkligen kännas som en belöning :) Hoppas jobbtexten blev bra och att du idag får en trevlig kärringfrukost. Kram o trevlig helg!