måndag 26 september 2011

Nej, jag har ingen stress - bara en helt normalt fulltecknad agenda!

Den här veckan är nästan oroväckande kort.

Redan måndag kväll och jag har en fulltecknad kyrklig tisdag framför mig, en onsdag med inbokat extrabarn i hemmet, en studiedagstorsdag med ännu fler extrabarn, mammor och lunchgrytor att röra i, en fredag där kvällen ska ägnas åt festlokalsblingande för lördagens dop och bröllopspartaj, där nästan hela familjen-Mångmamma ska stå uppställda i skonummerordning och helst hålla tal, innan söndagen kommer och storsonen ska få sitt pick och pack bortforslat från fädernes(moders)gården till det nya sambolivets lya.

Sägs visst att "Generalen-för-organisationen-i-Mångmamma-familjen" bör ha kommit ihåg att boka ett släp för denna möbelrokard också.
I förväg!

Ja, sen ska vi ju inte glömma bort (förtränga?) de helt normala tvättarna, diskarna, utfodringarna, läxorna, gympapåsarna, biblioteksböckerna som ska återlämnas och det där andra krafset som kallas för V.A.R.D.A.G.

Plus några syalster och några skrivna texter som bör bli färdiga, lite oinbokade konflikter som behöver lösas och det där ytterst fjantiga med att en behöver sova lite då och då!

Typ varje natt!

Blir nog bra det här!
Hoppas jag.

3 kommentarer:

Fröken Hulda sa...

Så här är det... att vara mamma! Mera pyssel med flera barn... naturligtvis. Men det verkar inte gå någon nöd på dig så jag känner ingen oro över att du skulle vara i färd med att stressa ihjäl dig//Tisdagskram

Ezter sa...

Där ser man...Då hinns ingen träff med denna veckan heller! Nu är det helt säkert att hon skrivs ut :) Frågan är bara onsdag eller torsdag?
Sätt dig ner med en kopp kaffe i lugn och ro en liten stund :)

Mångmamma sa...

Fullt ös men precis som jag vill ha det!
:)