lördag 17 september 2011

Bland det fulaste jag någonsin sett!

Även om Märta snällt hävdade att jag tillhörde de mer vassa knivarna i blogglådan, är jag erbarmligt sen av mig ibland.
Det här med OnePiece alltså!?

Finns det människor som på fullt allvar tycker att det häftigt, coolt och jag vet inte vad att klä på sig en overall i mjukistyg och lalla runt offentligt, utklädd till jättebebis?
Eller hur kan det bli en het trend att 10-åringar, som relativt nyligen sluppit ur sina blöjpaket och overallinpaketerade kroppar, kommer på den briljanta idén att regrediera?

Ok, jag får lov att erkänna det, inte bara för mig själv - utan även för alla er andra också - jag är gammal!
Jag är så pass gammal att jag ser fördelarna med att kunna gå på toa utan att doppa ärmarna i toalettstolen, att jag är så pass gammal att jag faktiskt kan knäppa knappar, dra upp blixtlås eller nyttja hyskor och hakar.

Något fulare har nog inte modebranchen lyckats pracka på oss sedan stickade slipsar hängde som gräsligt fula strypsnaror runt nackarna på män under 70-talet!

15 kommentarer:

Madlar sa...

Den där bebissärken är något fulare än "bajsbrallan" med häng ner till knäna. Troligen väldigt bekväma klädesplagg båda två men så hiskeligt fult. Hellre tant i jeans ;)

LyckligaPraliner sa...

Jag håller med dig!! "jättebebis" hahaha det var bra :))

Ezter sa...

Håller med, men jag är ju förstås ännu äldre...

Lippe sa...

Hahaha!! Onepiece har verkligen delat befolkningen i två delar! Här hör vi till den andra delen, sonen fick en för ett år sedan och den används flitigt! Dock bara hemma för snygg är den inte men ack så myyysig!
Kram

Motvalls Kärring sa...

Håller med dig fullständigt. Dessa plagg påminner mig om ett barnprogram på 70-80talet;
Urcellen Ellen. Googla så får ni se vad jag menar.
Ha en fin lördag.

Eva sa...

Helt enig, som man säger i det norska landet.
Har nu efter att ha rest runt i det franska landet en massa böcker till dig igen. Det är bara överlämnandet som vi bör komma överens om. Hör av dig om du har ärende till "stora staden" nångång framöver, annars får vi lösa det på annat sätt. (Jag är nämligen tillfälligt handikappad efter att ha testat en saltomotal ( hur det nu stavas) i det tyska landet.)
Ha en god lördagkväll. Kram/E

Fröken Hulda sa...

Jag erkänner... dotter och svärson har en som dom turas om att använda INOMHUS!!! Jag har låtit meddela att om jag får se nån av dom ute med den kommer jag låtsas att jag inte känner dom. Den svarta med vita detaljer dom har är helt ok... men häromdagen såg jag två högstadietjejer i varsin... och dom såg verkligen ut som sparkdräkter för spädbarn... både i kvalitet och färg-/mönstersättning...

Karin sa...

Igår mötte jag en 14-årig tjej jag känner, hon log med hela ansiktet och visade stolt upp sin alldeles nya grönrandiga jättebebisoverall.. Hon var så lycklig över den att jag tror hon missade att jag inte riktigt delade hennes åsikt.

Sparkdräkt eller overall är väldigt praktiskt FRAM tills barnet i två-årsåldern börjar gå på pottan/toan. Det är min åsikt.

Trevlig lördagkväll!

Mångmamma sa...

Madlar; Min älskade extradotter A gav mig ett par haremsbyxor - inköpta i sydostasien. Inte häng ner till knäna utan mer ända ner till fötterna - underbart sköna.
Den där varianten av haremsbyxor i jeanstyg som bara ser ut som om det skulle få plats en jätteblöja däremot - skitfula!
Lyckliga ... och Ezter; Det bara går inte!
Motvalls..; Hjälp, det där hade jag förträngt! Minns att jag sett en snutt av det där hemska barnprogrammet.
Lippe; Skön!?
Hulda; Klokt av dig, i vissa fall är det helt ok att inte känns vid eventuellt släktskap!
Eva; Strålande. Kommer nog att behöva besöka stora staden i veckan som kommer! Hör av mig per sms. Kram

Mångmamma sa...

Karin; Helt rätt tänkt angående pottålder! :)

Kajsa sa...

Högst upp på önskelistan till julen: Ziperall, syster har en och dom är sinnessjukt sköna, värmer gör dom också! Pyjamasbyxor kan slänga sig i väggen alltså, allt-i-ett har ju alltid var förbaskat fiffigt! Och nae, jag skulle nog inte visa mig offentligt i den (okej, kanske i Mantorp, men det är ju... Mantorp liksom!)

Mångmamma sa...

kajsa, Jag börjar bli lite tveksam här..? ÄR du verkligen min extradotter? Med avancerade kunskaper i sömnad, eller är du en ond alien som tagit min Kajsa i besittning? :)

Kajsa sa...

Hehehe, jag provade en och sen var det kärt liksom. Jag har till och med funderat på att sy en egen (!) som jag kan mysa runt i när jag ska se på film eller en mörk vinterkväll. Alien har jag nog alltid varit men jag vet inte om jag är så ond, jag har väl den fina förmågan att se något fint i allt :P

Märta sa...

Inte nog med att du är välslipad, du har sinne för estetik också!
De där sparkdräkterna ÄR verkligen vedervärdiga. Säkert jättesköna - men erbarmligt fula!

Maria Engelwinge sa...

Hahaha, du är så rolig! Ja, de ser hemska ut och jag håller med om allt fast misstänker att det är ett döskönt söndagsslapparmysplagg:). Har dock INTE införskaffat någon!
Puss