tisdag 23 augusti 2011

Mani och BBB (BristandeBildBevis)

Att jag är en periodare, det står klart sedan länge.
Att jag är en sådan hemsk periodare som det senaste två dygnen - det hade nog inte ens jag koll på?

Antingen läser jag oavbrutet, skriver lika frekvent, hystar egna och andras barn, lagar mat eller kör taxi som en galning men min allra senaste vurm har varit att lappa, laga och sy nytt.
Väskor!

Attans vad roligt det har varit att botanisera bland mina pyttesmå stuvar och plocka ihop färg och form till olika typer av fodrade kassar, små handväskor eller som det vansinnesprojekt jag gav mig i kast med idag - en ryggsäck till Bam-Bam.

Just nu är jag lite ledsen i ögat för att jag slarvat bort sladden som behövs för att tanka över bilder från kamera eller mobil till datorn.
Jag har hela tiden hävdat att det är alltid någon annan som kan det där med fotografering bättre än jag och man kan ju inte vara bäst på allt som bekant!

Tyvärr flyttar familjens fotograf i veckan och nu om inte förr är det nog läge att snoka reda på den där förlupna sladden om jag överhuvudtaget ska ha några bilder sparade på någon någonstans.

Eller kanske ett annat år när jag inte syr, läser, skriver eller råddar runt i familjens hägn?

9 kommentarer:

Ezter sa...

Dessa jäkla sladdar! Vi fattas också en sådan!

Milla sa...

Härligt med all din kreativitet. Det sägs att en bild säger mer än tusen ord men när skulle man då hinna med att skriva?
Kram

Fröken Hulda sa...

EN fördel med att bo ensam... Jag har ordnat så att ALLA sladdar är på ETT ställe eftersom jag inte har nån att skylla på om nån försvinner!!

Rebecka sa...

Du kan ju inte särskrivaaa! Kom hit och var snygg imorgon så kan jag ta några bilder.

Black Iris sa...

Tänk så bra det var innan alla dessa sladdar fanns precis överallt. Det ligger sladdar mest överallt så det är nog inte lätt att hitta den man behöver..

Kram Maidi

Småländskan sa...

En stilla fråga bara: Vad gör du egentligen om dagarna, kvällarna och nätterna?
Ibland verkar du ha samma fart som jag hade i din ålder, men.... minus sy handväskor och minus några barn förstås (men då jobbade jag "utomhems" i stället, så det kan väl kvitta)? Men annars så känner jag igen det.
Du är bara så bra mångis!

Anitha Östlund sa...

Det värsta med alla nya prylar är de där sladdarna som hamnar lite överallt.
oftast är jag noga med att lägga dem i en särskild låda, men det finns fyra andra människor i det här huset, och ibland...ja då är sladdarna bort. Puts väck!
Idag fick jag svaret varför internet inte fungerade igår. De hade problem.
Idag har jag roat Lilleman och skrivit samtidigt. Ingetdera blir bra, och till slut skippade jag skrivandet och tog barnen i hampan och åkte iväg på ett plåtjobb med käre mannen.
På vägen dit stannade vi några gånger då jag fotograferade de spektakulära vyerna som finns på platsen.
Nu skall jag äntligen sätta mig ned och skriva.
Kram

Anonym sa...

Jag minns den ljuva tid då tre tripptrapptrullknattingar levde omkring i huset och jag hann med så mycket. Orken kommer som en gåva från ovan då man bäst behöver den. Så är det. Och roligt var det. Nu är det barnbarn! :-)

Mångmamma sa...

:) på er alla!