fredag 8 juli 2011

Upprop från en vän!

Hörrni, alla duktiga publicerade och dito opublicerade författare där ute som någon gång gått en skrivarkurs!
Hjälp till lite nu är ni snälla.
Det finns en uppsjö av slika kurser att gå, både på plats och på distans, det har både jag och den här kvinnan konstaterat!

Nu är det så att vi båda skulle vilja ha lite "insajdinformäjschon" som det så fint heter, för att kunna veta vilken som är bäst, sämst, roligast, mest eller minst på distans och ... ja, ni vet!?

Bring it on!

10 kommentarer:

KaosJenny sa...

Sand så det kraschar, bråk, stoj och skoj... Jo, vi har det bra... Däremot har jag inte en endaste liten ledtråd angående skrivarkurser... Kram ändå

Ezter sa...

Tyvärr...inga tips! Men kul att se dig här igen :)

Susann sa...

Jag vill också gå skrivarkurs. Det kliar alltid i mina fingrar och i min hjärna.

Fröken Hulda sa...

Älskar att skriva. Har alltid skrivit så pennan eller tangentbordet glöder, men aldrig gått en skrivarkurs... så tyvärr inga tips där :(

Rebecka sa...

Kreativt skrivande på distans från Högskolan Kristianstad är fantastisk! Tips!

Fisken sa...

Östra Grevie Folkhögskola har sommarkurser. Har (uppenbarligen) inte gått den själv, men har hört gott om den. Inte minst MATEN...

Den där Stormen och hennes paraply.. sa...

Tack! Kikade lite på den du skrev om. Och fick naturligtvis genast lite ångest över att behöva skriva ett brev till dom. Som dom ska bedöma! Är det kärt för mig om jag inte ens kan tänka mig att göra det? Herregud. Men jag ska söka till hösten.

Madlar sa...

Åsa folkhögskola (Sörmland). Har skrivarkurser sista veckan i juli som är superduperbra. Även distans, termin. Kolla deras hemsida.

Småländskan sa...

*jo gatt informäjschonmejl"... ett kort sånt, men ändå

Karin sa...

Tyvärr inga tips på allehanda skrivarkurser, men skulle hemskt gärna medverka på någon.. Ja, förresten både jag och Enda dottern som blir 17 i augusti!

Tänkte senast häromdagen att jag skulle googla och se vad jag kunde hitta! Men har inte hunnit göra det ännu.