fredag 1 juli 2011

Dag 14 och 15 och... :)

Jag hinner inte riktigt med.
Dagarna går i ett underbart sakta mak - och samtidigt i flygande fläng.

Sheriffen tog sig an frukostbestyren, som vanligt numera och lät mig såsa en stund i sängen med senaste boken, innan det var dags att ta sig ner till nästan färdigdukat bord.
Eftersom solen sken som besatt, tog vi givetvis en tur ner till bryggan innan det var dags att stå på öronen i bebisklädeskartongerna, för att leta fram prematurstorlekar till fina C,s lilla nyföding.

Ännu en liten tjej har kommit till bekantskapskretsen och är fin, söt, välskapt och inte alls prematur men yttepytteliten ändå.

Bästa Freundins son fyllde dessutom 5 idag, så ett kalas stod på schemat.
Efter alltför mycket jordgubbstårta och lek var det dags att ta sig hem och påbörja operation "sänkning av barn" innan nattens taxitur kunde ta vid.
Far-är-rar skulle hämtas hem efter en tripp till staden och landet där viktiga beslut fattas - Bryssel!

Nu sover huset och dess invånare gott och jag är som tomten - vaken.

Imorgon blir det spännande värre!
Utöver att fröken Majblomms "bästaste vän" kommer och leker, ska jag stifta bekantskap med en kvinna som kommer för att hämta tomatplantor av mig.
Kringelikrokiga vägar via Sheriffens lärarinna (x2), Fb och allmänt pladder, har lett till att jag kommer få hit en människa som varken gillar kaffe eller filmjölk.
Ska bli kul!

Och alla de där klokheterna ni längtar efter att få läsa, de tar vi en annan dag.

3 kommentarer:

Anonym sa...

Jag hade gärna haft en så härlig dag du beskriver så fint. Hur får man tomaterna att bära frukt? Mina växer som ogräs men några tomater har jag inte sett röken av. Hoppas ni får en fin dag!

KaosJenny sa...

Har läst ikapp lite hos dig och ler igenkännande. Känner mig också avsi på mig själv ibland... och fastnar gärna i böcker... Kram

Mångmamma sa...

Liten..; Jag väntar också med spänning på någon antydan till frukter på mina plantor, än så länge pratar jag snällt med dem, vattnar och "tjuvar" snedskotten.
KaosJenny; Böcker är bra och just idag är jag bara måttligt avis på mig själv, de små har övergått till taggtrådsdieten igen..