onsdag 8 juni 2011

Sommaravslutningsochstudenttidshets...

Hörrni - jag har en gnutta dåligt samvete för att jag inte hinner med er.
Inte har jag grävt fram någon kandidat till denna veckas kvinnliga blogg heller men tiden är knapp och barnen ymnigt förekommande.

Imorgon ska jag se storsonen, med vita mössan käckt på svaj, komma utrusandes för sista gången ur skolan.
Självklart ska han firas med mottagning, hyggligt sanerat hem och relativt välsnutna småsyskon.
Samtidigt som jag river sallad, kör jag förtioelva tvättar, jagar runt med snabeldraken, hutar åt kvällspigga små rackare, repeterar logistikschema i huvudet och vet med mig att jag kommer glömma att köpa baugetter imorgon!

Om jag överlever morgondagen, har jag ännu en vecka kvar av avslutningar, sommarfester och packade fikakorgar innan sommarlovet tar vid.
Fram till dess har jag inga sysselsättningsproblem alls, bara något för få timmar.

Hoppas ni har överseende med ett något magert kommenterande hos er, jag läser det jag hinner och återkommer till blogg, mejlbesvarande och cybervärlden när livet varvat ner något.

Kram på er!

4 kommentarer:

Gafflan sa...

Inte ha dåligt samvete. Det är bråda dagar nu i avslutningstider. Blir snart tid över till blogglandia och cybervärld.
Kram

Fröken Hulda sa...

Du har min FULLA respekt! Är mamma till ETT barn och den studentförberedelsen och genomförandet tog alla mina krafter. Vi ses när vi ses. Lycka till med alla kalas!

Cicki sa...

Skickar kramar till studenten och hans mamma.

Cissa sa...

Ojdå! Mycket på en gång! Men det är ju så just vid den här tiden. Själva har vi alla tiders lugnaste avslutningsperiod, mellanår på studenter att fira och de som firar skolavslutning går på samma skola=en avslutningsdag och även avslutningslokal! För första gången på många, många år för oss! Tidigare år har man helst velat klona sig...

Lycka till i morgon och jag tror visst inte att du glömmer köpa baguetter! ;-)