söndag 26 juni 2011

Dag 10

Större delen av familjen har varit på långtur till närbeläget landskap idag, bara jag och Sheriffen som kunnat strosa runt i sakta mak och ta dagen som den kommer.

En djupdykning bland gamla sparade kartonger, renderade i en hög med "fina fynd".
Jag har sagt det förr, jag är en obarmhärtig hamster med en förmåga att inte bara lägga vantarna på bra-att-grejer, utan även använda mig av återfunna prylar.

Idag hittade jag en väska jag sydde för många år sedan, ett par byxor som var alldeles för stora, vill minnas att de satt jättebra när de var nysydda, runt -97 eller så..?
Kopiösa mängder tyg och en cowboyjacka i mocka med tillhörande fransar och spännen!?
Sheriffen föll givetvis i trans över jackan men fick inse att det skulle nog ta några år innan den hängde med honom, lite stor var den allt.
Tur!

En tur till bryggan med fikakorg på armen, besök av Freundin och lille J och ännu en djupdykning, denna gång i potatislandet - och så var familjen hemma igen.

Hoppas ni haft en skön helg, imorgon har vi mer sommarlov att njuta av!

8 kommentarer:

Barnens Hjältar sa...

Jadå, maken tog med tre av töserna till en insjö för bad idag, jag promenerade med den lilla och handlade middag och pojkarna var hemma under övervakning av den störste av dem. Igår var vi vid havet och doppade de lurviga.

Inger Marianne sa...

Snacka om tvillingsjäl! Samlar inte bara på braohagrejor, hittar alltid något "nytt" i mina lådor.
Ett fynd är något du inte har användning för till ett pris du inte kan motstå, typ loppisfynd. Eller?

Mångmamma sa...

Barnens Hjältar; Det lutar kraftigt åt en städdag imorgon! Avröjning av stranden från canadegässbajs! Sen är det fritt fram för huliganerna att doppa sig.
Ime; Gissa om du har rätt, eller.
Just tygerna är "svärmorfågelns" mammas alla sparade stuvar - som kommer att komma till användning, förr eller senare! :)

KaosJenny sa...

Mm, vi har haft en underbar helg och jo, jag hittar fynd lite överallt här hemma... Lillebror har ärvt hamstergenerna både från mig och Mannen... Han har itne bara skrotlådor, han har en skrotgarderob dit han smugglar in skräp... _Mamma det ni tycker är skräp är skatter för mig... Tjoho!!!
Kram

Annica, mamma till 6 troll sa...

kikar in här och önskar er en underbar solig dag=)
kram

Milla sa...

Hoppas ni har haft en skön midsommarhelg. De där djupdykningarna i gamla lådor brukar vara rena rama guldgruvan, skratt.
Hoppas du får en fin dag.
kram

Black Iris sa...

Härligt att hitta gamla glömda saker som kan få nytt liv. Ujuj, så mycket kläder jag har som krympit i garderoben och de får hänga kvar för kanske de blir större snart..=)

Kram Maidi

Caja: sa...

Då fick du en riktig nostalgitripp dagen till ära.

kram/caja