måndag 13 juni 2011

Böcker

Nej, jag har inte ringt och bokat läkartid åt mig idag.
Däremot fick jag med mig Freundin och lille J hem på fika idag när jag hämtade mina egna huliganer, aka små-vilda-glada!

Dessutom har jag haft en halvtimmes kvalitetstid på bibblan alldeles själv och kommit hem med en oförsvarligt stor mängd böcker.
Givetvis satte jag bibliotekarien i extraarbete också genom att vara lite småbesvärlig och beställa hem andra böcker som vårt lilla bibliotek inte hade hemma.
Insåg till min glädje att jag lyckats få dem att till och med köpa in Hannas bok; Som någon annan bäddar.
Känns ju bra att kunna ta åt sig äran av det!

Nu ska jag bara kolla att de sköter sig och har Maria Engelwinges; En SHOT till tack och Desirée Fredlunds; Refuserad nästa gång jag ska dit.
Om en vecka eller två...

5 kommentarer:

Ezter sa...

Jag har också varit på bibblan idag. Gick för en gångs skull därifrån tomhänt!
Du är bra du med ♥

Fröken Hulda sa...

Mitt liv vore fattigt utan böcker. Just nu en halvtaskig deckare på gång, men jag SKA igenom den. Nästa vecka drar min semester igång och som första bok tänkte jag plöja Dalai Lamas "Lycka"... men sen måste jag hitta nya deckare.

razaha sa...

Bibliotek älskar jag, men är tyvärr där alltför sällan.
När jag bodde på söder sprang jag däremot in på alla antikvariat och försvarade min köplusta och dignande bokhylla med att böckerna var urbilliga.
Jag tror att minst 25 % om inte mer kommer från antikvariat.
Idag handlar jag mycket från Tradera och loppisar.
Jag vill alltid ÄGA boken ,inte bara läsa. Det är samma sak med filmer. Med åren har det blivit en ansenlig hög av både böcker och filmer.
Idag har skallen inte velat vara med riktigt, och den här förbannade förkylningen vägrar att släppa greppet.
Ha en härlig kväll.
P.s Jag skall beställa hem fler ex av min novellsamling PAPPERSSKÄRVOR och kan skicka en till dig om du vill läsa den. Tryckeriet är inte så lätt att få tag i bara...
Kram

Mångmamma sa...

Ezter; :) Hur lyckades du komma hem tomhänt??
Fröken Hulda; Jag har äntligen lärt mig att skippa halvtrista böcker och bara lägga ner läsandet. Tidigare har jag alltid slutfört de påbörjade - även om de varit ointressanta.
Razaha; JA tack, gärna din bok!:) Och egentligen håller jag helt med om att jag också vill ÄGA böckerna men jag har resignerat något sedan senaste flytten - för snart 6 år sedan!
Jag väntar fortfarande på att få mitt bibliotek här hemma, till dess står alla mina skatter i kassar! Nej, numera köper jag nästan bara barnböcker för ungarna har egna bokhyllor i sina rum! Fast det är klart...de är nästan fulla redan!
Kram på er alla!

Lippe sa...

Jag läser i perioder och när jag är i läsperiod så går jag på loppisar och köper böcker och sedan när jag läst ut dom lämnar jag tillbaka dom. Ett slags välgörenhetsbibliotek eftersom jag handlar på sådana ställen :)
Sv: kan mycket väl ha varit -95! Jag satt insnöad i ett strömlöst insnöat hus och tyckte att det var rätt ok eftersom det gick att hålla varmt i köket med kökspanna! Hela familjen fick en extra dag ledigt!
Kram