söndag 15 maj 2011

Jodå, jag är en kreativ, fantasifull person...

Som så många andra i Blogglandia, snubblade jag in här och roade mig med ett snabbtest av min personlighet!

Rätt kul faktiskt och ungefär lika trovärdigt som att läsa dagens horoskop i någon kvällstidning...

Bör kanske tilläggas att jag är rätt skeptisk också.

7 kommentarer:

Cicki sa...

Tillsammans skulle vi kunna uträtta underverk.....:-)

Mångmamma sa...

Cicki; Du har nog mer rätt än vad vi bägge tror! :)

Cicki sa...

Vi är ju rätt målmedvetna bägge två och vet vad vi vill. Det är då i alla fall min uppfattning om dig.

Småländskan (hemma i vettig tid) sa...

Samma trovärdighet även i morgon/dagstidningarna! Minns så väl hur det där "horoskopandet" på tidn.red.gick till. Det var på "klistra- och klippatiden" (alltså efter blytiden men innan datorerna tog över). Det levererades ett tjok med horoskop ut sitt sättaren, sen hade han bara att klippa och klistra in det i vilken lucka som helst. Ibland (men bara IBLAND) övertalade jag honom att klistra in det bästa horoskopet under Vattumannen *L*. Så var min morgondag räddad.
Men EN gång blev jag imponerad, lite småskrämd faktiskt av detta med horoskop, personlighet och allt vad det heter. Handlade inte om tidningshoroskop. Men det är en helt annan historia.

Mångmamma sa...

Cicki; :)
Småländskan; Tänk, jag har alltid misstänkt att det varit mest båg och fiffel med horoskopen! Resten av historien hör jag gärna vid tillfälle...

Hanna sa...

Jag ser att alla som gör det där testet får "skribent" som ett av alternativen. Eller beror det på att alla som tagit testet (som ajg hört om) har en ambition att bli just författare? Nåja, horoskop i tidningar hoppar jag över, men sådana där personlighetstest är skoj och har ett visst mått av sanning i dem, fast de målar väldigt brett med penseln förstås. :)

Shirouz sa...

Jag blir så full i skratt åt mig själv, för jag har ju sett det här om testerna och direkt tänkte jag "Phew, som om någon skulle kunna tala om för mig hur jag är..." Så jag har inte gjort den ;)
Horoskop ger jag inte mycket för heller, jag har en vän som håller på med mycket andligt och hon säger varje gång "Ja, men du är ju skorpion, de är skeptiska till allt." Jag bara morrar som svar :D