tisdag 19 april 2011

Födelsedag

Ledsen om jag gör er besvikna.
Idag hoppar jag över "Veckans Kvinnliga Blogg".
Min Sheriff fyller tio idag, så utöver storabarnbyte vid buss, kommer det bli hopp-och-lek i solen, paketfixande och kalasande!

Nya tag nästa tisdag!

7 kommentarer:

Barnens Hjältar sa...

Stort grattis till tioåringen!
Hurra Hurra!!

Cissa sa...

Grattis till Sherifen! Det är stort att bli tvåsiffrig! :-)

Hoppas att födelsedagen blir så där bra som bara en tioårsdag kan bli!

Småländskan sa...

Krama om Sheriffen från mig!

Småländskan sa...

.. ja, så måste jag bara berätta att jag minns min 10-årsdag som den vore igår! Märkligt, det som hände i förra veckan är puts-väck, men det som hände för över 40 år sen minns jag. Mitt "kalas" bestod av föräldrafritt sånt (första gången), kompisar hemma, vi spelade LP- och EP-skivor (om du vet vad det är) och dansade tryckare! Jaja, morsan var på våningen under hos grannen, så hon hade full koll. Och dåförtiden var det inte riktiga tryckare, men för oss var det spännande. Presenter och sånt minns jag inte, förutom en från min moster. En liten brosch, en ödla, silver med en massa små stenar på. Har den fortfarande kvar och minns varje gång jag ser den där i asken.
Kram

Mångmamma sa...

Tack för alla gratulationer, säger både jag och Sheriffen.
Tvåsiffringen har haft en bra dag med storbarnspresenter och mycket solsken.
Och du Småländskan...förolämpa inte min ålder! :)
Min mammas EP-skivor med Elvis, Tommy Steel och Paul Anka gick varma på landet när jag var barn - och det finns nog två flyttkartonger på annexets övervåning med mina och far-är-rars Lp-skivor! :)

Cicki sa...

Även om jag är ute i väldigt sista minuten så ge Sheriffen en kram från tant Cicki, hon med disktrasorna och dockorna.....:-) Fast han kanske är för stor för att kramas numera.

Småländskan sa...

Elvis vs Tommy! Det var ett stridande liksom! Först höll jag på Tommy (jag hade läst i Bild-Journalen att han kunde spela gitarr, det kunde tydligen inte Elvis). Men sen, efter att grannens son varit i stora landet Amerika och kom hem med Elvisplattor då var det kört för Tommy alltså!
Det där med idoldyrkan det är nog inget för mig, men har jag nånsin haft en idol så är det ELVIS!! (erkänner: han är fortfarande den ende/a idolen för mig).
Japp, så är det...