tisdag 22 mars 2011

Veckans Kvinnliga Blogg, vecka 12

Dags för en ny "Veckans Kvinnliga Blogg".
Denna gång har jag låtit mig påverkas av Mimmi.
Jag fick några tips av henne, kollade upp dem och fastnade för en kvinna som förverkligat en dröm om naturliga ingredienser i hudvårdsprodukter.

Att börja med en affärsverksamhet, oavsett inriktning, först i det lilla för att kunna växa in i sitt företagande, tycker i alla fall jag är sunt.
Om man då dessutom kryddar det med en känsla för naturliga ingredienser, minimal miljöpåverkan eller (som det faktiskt kan betraktas som) återbruk, då hör man hemma i min kategori.

Det här vill jag se mer av!
Både Trädgårdsmästarsalvan och Ringblomssalvan skulle jag kunna tänka mig ligger helt rätt i tiden och med lite bra PR, kan det bli en riktig storsäljare.

Grattis Bondjäntan och hoppas du får välförtjänta framgångar med dina naturliga salvor


(Och med återbruk menar jag givetvis först blomprakten och sedan användningen av kronbladen. Kan det bli bättre?)

4 kommentarer:

Mamma Mimmi sa...

Utmärkt val! Bondjäntan är en kvinna med högst sunda värderingar och bäst av allt omsätter hon dem på löpande band. Njuter just av den fantastiska trädgårdsmästarsalvan på mina vinternariga händer - ren lyx!

Barnens Hjältar sa...

Vad spännande, tack för tipset! Skall kika runt lite inne hos denna kvinna! Ser att hon håller till i närheten av mina breddgrader.

Småländskan sa...

Jag har läst dina inlägg nu, men inte kommenterat. Bara så du vet att jag läser. F.ö. tror jag inte jag behöver kommentera vad gäller skolans värld, tror du vet vad jag tycker,känner och vet.
Mycket har det varit nu några dagar, ingen rast ingen ro. Som jag sa till min ordentliga syster för en stund sen, enda fördelen med att jobba så intensivt (när det väl är jobb) är att det inte blir tillfälle att röka!!!! Inte helt fel! Sen undrar jag förstås om du ringde... dit??? eller dit???

Bondjantan sa...

Hallå där!
Tack snälla för uppmärksamheten *rodnar lätt*. Tack för alla fina ord och att du tror på produkterna! Och tack till Mamma Mimmi för dina tankar.. och ord.... och njut av salvan!

Ska genast skriva på "salva"-bloggen om att jag minsann har blivit utnämnd till Veckans kvinnliga blogg! ;-)

TACK!