tisdag 8 februari 2011

Ny följare och fågelkvitter

Hm, ny följare.
Kul, välkommen hit Inger.
Om fågeln som kvittrade i mitt öra har rätt, är du en kreativ själ som, likt min "fågel" lämnat uppväxtstaden för ett liv på landet.
Och likt mig, har en stor barnaskara.

Och har jag helt fel tänker jag skylla allt på min "svärmorsfågel"!

Skulle ju vara spännande som omväxling - både att jag skulle ha fel och att få en anledning att skylla något på svärmor!
:)

7 kommentarer:

Inger Marianne sa...

Svärmor har alldeles rätt, jag har bara 5 ungar, ja, ungar är dom ju inte längre, vuxna män måste jag väl säga. Åldrar väl spridda även här,mellan 48- 28. Barnbarn desto fler 12 egna och 3 bonus. Och ja, ja, jag tror att man lever för evigt så jag har en hemsida med produkter som ska säljas via min nya lillstuga här på gården. I min ålder borde man väl inte börja på något nytt, tyvärr har mitt huvud fattat hur gammal kroppen är, tokigt eller hur? Du är välkommen in på hemsidan och Bloggen. www.imedesign.se
Kram till dig, hälsa Roland från (tant) Inger.

Mångmamma sa...

Hälsning ska framföras och jag har redan insett att jag hade fått rätt info från svärmor, jag följde din kommentar och hamnade på hemsidan.
Redan lämnat ett avtryck efter mig där!
Vad trevligt med någon mer som anser sig vara odödlig, jag lider av samma åkomma!
"I mitt nästa liv...." är en vanligt förekommande fras i detta hem.

Inger Marianne sa...

Hej igen! Fort men fel blev det, "huvudet har INTE fattat" ska det vara. Talat med Svärmorsfågeln, hon erkänner, men tycker det är kul att vi fått kontakt, hon skvallrade lite om dig också! Bland annat ditt växthus???? skulle be dig skicka bilder! Tar gärna emot lite bilder, gärna andra också på min mailadress.Kram. Inger

Anonym sa...

Läser era kommentarer här och skriver bara att "i mitt förra liv" är vad jag brukar referera till. Skönt att ni är tvärtom *L*. Så jag vet att ni kommer att ha massor att referera till senare i era liv. Ha det gott Mångmamman och den nyfunna vännen.
/Småländskan

Mångmamma sa...

Inger Marianne; Om bilder kan jag inget! :) Stora dottern däremot är en överdängare till att ta fina bilder. Vid tillfälle ska jag be henne fixa fram presentabla kort på växthus och annat!
Småländskan; *ler* Hur går det med den egna bloggen? I och för sig är det väl så att den som väntar på något gott, väntar aldrig för länge men jag är som bekant en otålig själ - trots min "odödlighet".

Anonym sa...

Nej, nej Mångmamman, den egna bloggen är inte ens på startlinjen! Man måste vara färdigtränad liksom för att stå på startlinjen. Och det är inte jag. Jag nöjer mig med att sitta på läktaren och glo, heja på, skrika, gapa, klappa i händerna och stampa med fötterna.
/Småländskan

Mångmamma sa...

Småländskan; Du har fått allt om bakfoten!
Här tränas det minsann inte - det vore fusk!
Fritt fall är vad som gäller - prova vettja!
Det är kul!