måndag 21 februari 2011

Mellanlandning

Fick just ett sms av far-är-rar;
"London Calling"

Kul.
Vi har just ätit lunchsoppa och glott ut över gråruggigt februariväder.

Trots Pysselkungens födelsedag, skulle jag kunna tänka mig att sitta på ett glassigt plan, bli serverad små piffiga drinkar, somna bekvämt tillbakalutad i fåtöljen och sen vips, vakna upp på en annan kontinent!

Att det sen finns en liten risk att man skulle behöva var "effektiv", se och uppföra sig "marknadsmässigt" och sova sig igenom trista projektbeskrivningar av effektiviseringsmodeller - det bortser vi ifrån va?

Fast...äh, vi glömmer det.
Min garderob lämpar sig inte för ett karriärsjobb bland minipampar.
Jag trivs bäst i slitna jeans och Blundstones!
Bland en myllrande skara barn, djur och vedklabbar som ska skyfflas runt!

Var vill ni helst vara?

10 kommentarer:

Lippe sa...

Jag vill härifrån!!! Ut bland folk, lösa problem och fira framgångar. Slänga käft och göra gemensamma handlingsplaner, tjäna pengar och jobba och vara helt slut till helgen. Sucka och ta mej för pannan samtidigt som jag stönar: det är mycket nu!!
DET vill jag!

Ezter sa...

Vid havet en härlig sommardag!

Inger Marianne sa...

Tänk vad det är olika, jag vill som Lippe men samtidigt trivs jag och stannar i skogen tills det blir vår!!!!
Inger

Fisken sa...

I nuet.

Shirouz sa...

Finns bara ett ställe jag konstant längtar till, Österlen... Det är kärlek. Varje gång jag är där så är jag fullkomligt hel och tillfreds. Som en medelålders Nalle Puh går jag i havet och känner att allt är gott. Sedan kliver jag upp på stranden, åker hem och blir min vanliga I-Or igen... :)

Anonym sa...

Jag bryr mig inte så mycket om vad eller var jag är, så länge tanken kan röra sig fritt och lekfullt...men om jag måste välja...Jag vill vara i främsta publikraden på en Zeppelin-konsert.

Sen kan jag dö. :)

Rebecka Kvist sa...

Vill vara i Lund. Hos min distansgranne.

Cicki sa...

Mitt smultronställe ligger på Sicilien. Det är en liten kuststad som heter Giardini Naxos. Där skulle jag vilja sitta på en av restaurangerna utmed strandpromenaden, äta en läcker pastasås med musslor, dricka ett svalt vitt vin till och titta ut över de sicilianska familjerna som strövar där arm i arm med gamla farmor och sina små barn i en enda skön blandning. Där vill jag vara just nu och väldigt ofta annars också.

Caja: sa...

Jag vill vara någonstans där det är minst 20 grader varmt (på natten då) så att jag kan röra min stela kropp lite lättare....

Där vill jag vara! undrar var det är...inte här i alla fall...får nog vänta med den önskningen tills det är högsommar här!

Nipe sa...

Med min familj oavsett plats :)