torsdag 27 januari 2011

Nu räcker det!

Ärligt talat, denna dagen har faktiskt bjudit på tillräckligt mycket dramatik.
Alltifrån far-är-rars godmorgonsms med vidhängande kryptiska förklaring att trots hotellbrand, hade han överlevt - till Sheriffens samtal från frökens mobil om i/in/utslagna tänder på nyspolad isbana.

För att toppa eländet lite, hade det smällt till och blivit bistra 20 minus under natten - från gårdagens behagliga 6 minus, pannan har fått jobba som en Tjernobylreaktor, vedsäckar har släpats in, djur huttrar i hagarna, Freundins hår blev både ojämt och för kort när jag klippte det, veckans skrivjobb tog dubbelt så lång tid som vanligt (på grund av stressad och ofokuserad skribent), bilens fläkt har lagt av och jag pytsade i fel oktantal soppa i tanken på bilen!!!
Dessutom hade den ömma modern helt glömt bort Pysselkungens första "läxa" och att den skulle vara med till skolan idag!

Imorgon är en annan dag och då kommer mamma S med lilla L och bedårande söta bebisbrodern V, vilka också vidtalats för att få agera barnvakt och inte bara komma hit för hopp-och-lek-med-lunch som tänkt, medan jag gör blixtvisit hos tandläkaren med Sheriffen och hans tänder!

Är det ok om jag går och sover en stund?

3 kommentarer:

KaosJenny sa...

Hoppas du sov gott...Hoppas morgondagen blir lugnare... Kram

Caja: sa...

Shit jag tror jag går och lägger mig igen efter denna läsning.....

zzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz

ses sen..tror jag...

;-D/caja

Cissa sa...

Usch och fy! Lite mycket elände på en och samma dag va!

Så läskigt med branden! Det är en skräckupplevelse att behöva springa ut ur brinnande hus!

Och utslagna tänder...

Hoppas det löser sig och tänderna kvarblir i munnen och maken slipper mardrömmar! Och att dagen idag blir tusen gånger bättre än dagen igår och att du fick sova!