torsdag 8 juli 2010

Och nu är det Sahlins tur...

Nej, nu måste jag sluta surfa nyheter om politiker och deras åsikter från Almedalen.
Jag blir komplett galen av dessa utspel!
Hur vore det om någon klok, sansad och vettig människa kunde ta över rodret - och behålla det?
"Varför ska syskonet STRAFFAS för att det får ett nytt syskon?" - (direktcitat Sahlin)


Jahaja, så det är det som sker!
Vi straffar våra barn genom att ge det ett nytt syskon, inte ha det placerat på förskola 30 timmar i veckan och dessutom ha mage att tycka att det är ganska trevligt att umgås med våra barn?Tänk det hade jag missat!!!

Jag ger upp för ikväll, på riktigt!

4 kommentarer:

Mamma Mimmi sa...

Du hann före...medan jag satt och fifflade med ny design på bloggen -dessa stora saker i livet.

Jag har laddat hela dagen för inlägget du just skrev. Höll på att köra bilen i diket när Sahlin predikade om barnens rättigheter till 30 timmar i förskolan (det var visst del av en arbetslinje...ska de inte jobba 40 hr då rent av !?;-)..och all den andra skiten om att barnen lider av att behöva vara hemma hos sina föräldrar och ev syskon.

Man sliter sitt hår när man här denna idioti och fullständiga omyndigförklaring av oss föräldrar som just föräldrar, uppfostrare förebilder osv.

Lite kunde jag dock inte låta bli att dra på smilbanden när Sahlin bedyrade sossarnas löfte om "lika rätt för kvinnor och män att föda och vara hemma med sina barn. Kanske skulle den halva miljarden satsas på sexualkunskap/biologi i sossetoppen istället!?

Anonym sa...

- Va??????!!!!!!!!!

Snacka om att vara fel ute?
Inte du, utan Mona Sahlin!

Har sett alldeles för många "syskon" som släpats i ur & skur för sina,få, timmar på förskolan, gråtande, snoriga och utan några egentligt stora behov !
(jag anser inte att barn under 3 år har behov av förskolan! Möjligen har föräldern behov för att de arbetar. Vilket för mig är det rimliga skälet till att Ha förskola överhuvudtaget!)

Barn bör vara på förskolan för att föräldrar arbetar eller om det finns "särskilda behov"

Fy, Mona.

Milla

Glamour-Och-Fläskpannkaka sa...

jag tycker i alla fall att det är positivt att de vill ha fler lärare till skolan.

Cicki sa...

Helt sjukt. Det är väl bättre att lova att barnen har rätt till sina föräldrar. Att få träffa dem lite oftare. Att barnen ska få ha kvar sin förskoleplats när föräldrarna är arbetslösa kan jag köpa. Men att "tvinga" barnen att vara på dagis när föräldern är föräldraledig, det går inte ihop i min skalle. Men så är jag ju en gammal kärring också....:-)