torsdag 24 juni 2010

Du lindar av olvon...

Så har första veckans lov passerat och så har även barnens obligatoriska bråkaihopsig period.
Tar en liten stund innan hierarkin sitter på plats igen men nu har de delat upp sig och leker två och två.
Själv är jag komatrött efter våren och håller mig krampaktigt kvar i sängen så länge jag kan på morgnarna, vilket inte är så länge som jag skulle vilja.

Imorgon stundar midsommar som bekant och lika välkänt är det att mångmamma inte är någon större entusiast inför små grodorna, fallossymboler klädda med blomster och dragspelstjim.
En trevlig familjegrillning av knytkalaskaraktär däremot - det tilltalar mig och det är vad som står på schemat.
Flugan och co kommer och leker med oss.

Till er andra - må sillen smaka gott, snapsen vara kall och myggen barmhärtiga!

Glad midsommar!

5 kommentarer:

Cicki sa...

Ha en skön midsommar du också inkl med de små grodorna....:-)

Här blir det lugnt. Ev kommer bonusdottern och världens vackraste Melina eftersom Ali jobbar. Men det hänger just nu på hur sambon mår. Han var på tester hos sjukgymnasten igår och kan knappt röra sig idag.

Bina sa...

Mina grabbar har en aldrig övergående bråkaihopsigperiod...suck. Försöker ibland att vara med och styra nästan hela tiden och ibland bara låta dem lösa det själva, men ingen av de två taktikerna funkar, något råd?

KaosJenny sa...

Härligt att höra att det är fler som har en bråkaihopsig period i början av lov... Knytkalas i alla varianter är alldeles lagom nivå på umgänge.. Ha en trevlig midsommar Kram

Rebecka sa...

Själv funderar jag på om jag, extradotter och resten skulle ta och göra en midsommarfitta att dansa runt istället. As counterweight!

Esbe sa...

Önskar dig också en glad midsommar!
Firar lite tillsammans med mig själv i hemmets dunkla vrå, men det behöver inte heller vara så illa - om man väljer att se det från den ljusa sidan. (Att man får lite välförtjänt vila.) Radion och tv:n lär kunna stå för en hel del midsommarfirande som jag kan titta på om jag har lust!
Sommarkram