måndag 1 mars 2010

Deadline II

Just det.
Bara en liten sak till jag förträngt i den allmänna villervallan med sportlov och sjuka barn, stor-sonen behöver ett handtag eller sju med små petitesser som ska fixas före fredag.
Sådant där som hämtning av pass, växlande av pengar, fixande med medicin, matlåda, presenter till värdfamiljen och liknande.

Att åka till Ukraina tar en stund och ligger en bit bort.
Kan ju vara bra att inte ha glömt något, eller hur?

Inget som inte kan ordnas, bara lite omständligt med tanke på snöiga vägar, långa avstånd till närmsta stad och små barn som ska in och ut ur bilen.

Bli friska nu, så jag kan fara runt som en normal vettvilling och fixa och trixa!

6 kommentarer:

Rebecka sa...

Äsch, växla pengar kan han väl göra själv? Bara att gå till Forex ju! Jag borde ha haft klippkort där med tanke på alla mina rymningsförsök till närmaste landet i söder.

milla sa...

Uj, Ukraina är ju inte ett land man besöker så ofta? Lite scary? Utbytesprogram eller volontär eller vad ska han göra där borta?
Men som sagt jag förstår att det vore skönt med friska barn så alla ärenden blir avklarade. Hoppas ni snart är friska. Kram Milla

Bina sa...

Är din man borta under veckorna? Jag menar, han kan väl fixa inför-utlandsresan-listan eller ta hand om sjuklingarna?

Tänk vad härligt det blir när det bara är att gå ut och hoppa in i bilen och åka - utan ytterkläder!

Mångmamma sa...

Rebecka; Bra tanke, låter far-är-rar plocka ut reskassa så får sonen växla bäst han gitter!
Milla; vi hade en ukrainsk tjej boende hos oss en vecka i höstas, nu är det sonens tur att åka på studieresa till Kiev och bo hos hennes familj.
Bina; Min man jobbar! En del får han nog ta om inte de små-vilda-glada piggar på sig men huvudansvaret för familjens fix-o-trix ligger på mig!
Det är mitt jobb!
Håller med om att det ska bli skönt att hoppa i skorna och hugga en bilnyckel och bara gå, slippa allt byltande med kläder...

Ancan sa...

Ukraina - åh jag blir avundsjuk - ett underbart land!!!

Gafflan sa...

Oj, långt bort skulle han åka! Hoppas att de mindre barnen blir friska då så att du kan hjälpa till :) Snön...ja den är jag bara så sjukt trött på.