måndag 20 augusti 2012

Välkommen normaltempo - du har varit saknad. Tror jag?

Jo tack - det känns med all önskvärd tydlighet att höstterminen startat.
Alla dessa trevliga kontakter jag knutit med folk och fä de senaste åren, löper amok för att återknyta efter en lång, slö och avskärmad sommar.

Sedan sena eftermiddagen idag har jag styrt upp ett antal lekträffar mellan mina och andras barn, bokat in vuxenmöten, lånat om/nytt och önskat inköp av nya böcker på bibblan, fastnat i telefon med  fundersam son om möjlig inriktning i karriären, pushat en skrivarvän i sin strävan av marknadsföring av sin bok, skvallrat med kreti och pleti i affären, handlat, tvättat, diskat, skrivit på lappar, plockat fram lagom stora idrottskläder, vattnat fålar tre, nattat barn x dito, förträngt allt om kommande dagars hets för att få ihop lämpligt antal tecken till förväntade krönikor och däremellan utfodrat lite här och var - inte att förglömma den sedvanliga tandborst/pyjamascirkusen före sängjakten vidtog.

Är det ok att jag  tar och stoppar huvudet på kudden ett tag och ser om det ligger kvar där när klockan ringer imorgon?
2 kommentarer:

Ezter sa...

Helt okej vet du! Låter spännande de där son-tankarna!

LillaTuss sa...

När jag är "normal" tycker jag det är jätteskönt när allt är som vanligt igen med vardag och alla åtaganden. Rutiner kallas det visst. Det gillar jag. Att lulla runt i vacuum, väntan, undran, ont-ont månad efter månad är inte att avundas. Snart vill jag också ha VARDAG!!!

Kramen