fredag 8 april 2011

Angående spetsklasser

Det här är precis det jag gastat mig hes om i åratal!
Skrivit om det har jag också gjort ett flertal gånger.

Senast (såvitt jag minns) här.

Självfallet ska det finnas spetsklasser tidigare än under gymnasieåren.
Läs Britta Svenssons krönika så länge.

3 kommentarer:

Småländskan sa...

Jag har också gastat, gastat och gastat, gjort mig obekväm. Men vad hjälpte det? Enda tillfredsställelsen nu är att jag märker att fler och fler begriper vad jag egentligen gastade om. Men det är länge sen jag gastade om just detta. Minnena återkommer när jag läser, ser personer som reagerar på precis det jag själv reagerade på dåförtiden.
Som jag sagt tusentals gånger "sanningen kommer alltid ifatt oss. Ibland tar det tid, ibland längre tid, men den kommer ifatt oss".. och då kanske även de bestämmande förståsigpåande förstår att vi gastande inte hade alldeles fel.
Snart gonatt här efter en lång och intensiv jobbardag. Sov gott Mångmamma, var rädd om dig!

Cicki sa...

Bara jag blir frisker så ska jag nog gasta lite jag också. Har funderat på ett inlägg mellan snorningarna och hostningarna. Få se om jag får till det på ett bra sätt.

Le Loup sa...

Jag vet inte vad jag ska säga, fungerande klasser för alla kids är en utopi, det vet vi ju redan. Och de som känner mig vet min ståndpunkt om skolor över huvud taget. Det som räddar en del barn är någon vuxen som tror på dem och ser dem för den de är. Jag önskar att alla barn hade en sådan vuxen.