söndag 15 augusti 2010

Semesterbokslut!

Så var sommarsemestern slut för far-är-rars del för i år.
Ännu en vecka kvar av vårt sommarlov från skola och förskola men med ett föräldramöte inplanerat imorgon.
Knappast läsårets sista.

Känns att det kan vara nog med ledighet för ett tag nu, de små-vilda-glada har övergått till mer retande och trakasserande av varandra än sammanhållen syskonsämja.
Gårdagens vita bokhyllefynd har fått vandra upp i Sheriffens rum och börjats fyllas med böcker och kringseglande småpojksleksaker.

Annexet invigs i sitt halvnya tillstånd av stor-sonen och extradotter P ikväll.
Tvättmaskin går för jämnan och det är dags att sortera ut urvuxna kläder samt ta en tur för skolgarderobsinhandling, främst skor och byxor som nöts i en aldrig sinande ström i detta hus.

Av alla våra sommarprojekt, fick vi de flesta klara, några påbörjades inte ens och åter andra kom till.
Nya vilda planer på förändringar och förbättringar av gården "spånades" fram, under magiska kvällar i stearinljussken på verandan.

En mycket lyckad semester.

Och sommaren är långt ifrån över än!

6 kommentarer:

Anonym sa...

Tänk vad härligt med alla dessa stunder att lägga till avslut. En fin summering av sommaren:)
Kram Milla

Bina sa...

Håller med, sommaren är verkligen inte över än! Kräftskivor och sommarkvällsgrillningar återstår att njuta av! För att inte tala om alla turer i skogen där bär och svamp ska plockas!

KaosJenny sa...

Nötta byxor och nötande på syskon... För mig känns det som om det kan bli fint att allt rullar igång igen, lite vanlig vardag :-) Kram

~ ♥ AnnKatrin ♣ ~ sa...

Härligt när semestern känns lyckad =)

Cicki sa...

Vad härligt alltsammans låter. Men än är inte sommaren slut. Det brukar ju alltid komma en värmebölja efter att barnen börjat skolan....:-)

Maja sa...

Jag känner höstlukt idag,
känns skönt trots allt.
Hettan och kvava luften kommer jag inte sakna, det har man fått nog av - men sommarkvällarna på altanen kan man inte få nog av... de byts ut mot tända ljus och filt i soffan, mysigt det också.