måndag 10 juni 2013

Sommarliv och kompishäng

Om någon nu händelsevis lyckats missa det, så är det faktiskt högsommarvärme och makalöst vackert väder runtikring där vi bor.
Under den gångna långhelgen har vi hunnit hänga på gräsmattan hemma med egna och andras barn, övernattat/hajkat i militärtält vid scoutlägret, paddla kanot, fotvandrat, badat, intagit den egna stranden med efterskolanpicknick och i största allmänhet frotterat oss med en himla massa trevliga människor.
 
Samtidigt duggar det tätt med i-sista-minuten-utflykter som tarvar matsäckar och kläder-efter-väder-packning för skolbarnen, sista-minuten-städning av skolbänkar och inhandlingsexpeditioner och uppladdning inför torsdagens Efterfest i Missionskyrkan.

Vi är några stycken föräldrar som är extra förtjusta i att knöka ihop oss och leka och vi bestämde oss frankt för att ställa till med lekar och upptåg direkt efter skolavslutningen, så idag har några av oss handlat mat, pyssel och grejer medan vissa andra passat barn i klump.


Om några dagar är det sommarlov och  om det då råkar bli en regnig dag eller två, kanske jag återvänder till  Blogglandia?


Just nu hinner jag inte!

2 kommentarer:

Ezter sa...

Man hinner inte på samma sätt när det är fint väder :)

KaosJenny sa...

Mm, nä just nu hinner man inte allt men det är ok. Kram