torsdag 14 mars 2013

"Nu i ro..."

Om någon hade berättat för mig för en 25-30 år sen, att jag skulle befinna mig nerkrupen i sängen, tandborstad och klar för natten före nio en torsdagkväll, hade jag hånskrattat!
Rått och hjärtligt!

Jag - en kvalificerad nattuggla med kreativiteten på topp ju närmre midnatt vi nådde.
Aldrig.

Tyvärr skulle mitt yngre jag behövt ha en något ödmjukare framtoning än vad som verkligen var fallet då, för nu är komaläget nära och jag är verkligen nedstoppad av mig själv i sängen, tandborstad och klar.

Jag återkommer när permafrosten släppt sitt grepp om nejderna och jag kanske kunnat inhalera större delen av alfabetets bokstäver i vitaminform - eller när jag försökt sova "sju kvart i timmen" en hel lång natt!

4 kommentarer:

Milla sa...

Bädda ner dig ordentligt bland dunbolstren och samla ny energi. Kram och på återseende ♥ Milla

Madlar sa...

Det finns stunder då man verkligen behöver krypa till sängs vid 21. Jag är glad om jag orkar hålla upp ögonlocken till 22 ;)

Le Loup sa...

Ha! Jag känner igen det där, hade någon talat om för mig att jag gärna skulle gå och lägga mig mellan nio och tio varje kväll (nästan) för att jag var så trött skulle jag ha smålett lite överlägset. :D

Anonym sa...

ang kommentaren du lämnat på min blogg: Hahahahaha,vilken rolig reaktion! Det sköna i det hela är ju att "luften är fri" Söndagskramar to you Great legs ;D