torsdag 23 augusti 2012

Xlash, ännu ett mirakelmedel, eller?

Om någonting låter för bra för att vara sant - är det oftast något lurt med det!
Är det inte mirakelmetoder för att gå ner 14 kg på en kafferast så är det undergörande krämer som ska få mitt medelåldersansikte att se ut som rumpan på en nyfödd bebis - minus blåtonen - efter fyra timmars användning, morgon, middag och kväll!

Som det här med Xlash då!
Ögonfransnäring som ska få ögonfransarna att slå i ögonbrynen av växtkraft och glädje för att få buska till sig ordentligt!
Låter för bra.
När det dessutom rekommenderas av alla hippa, så kallade, storbloggerskor med vidhängande rabatt om bara bloggerskans namn anges vid beställning, då drar jag öronen åt mig ordentligt.
Som självutnämnd rabiat skeptiker till allt vad reklam och marknadsföringsknep heter, måste jag ändå komma med en bekännelse! 

Ok, jag har fallit för ett mun-till-mun-knep när jag stötte på produkten hemma hos min vän C .
Jag har betalat hutlösa summor för något som antagligen kommer att få mina ögonfransar att antingen ramla av helt, eller inte visa upp någon som helst ökad längd, volym eller färgskillnad.

Bara för att ni ska få ett hum om hur (illa)/bra det kan gå, ska jag lägga upp typiska före-och-efter-bilder på mina futtiga fransar, helt osminkade!

Här, före:
Bortse ifrån det usla ljuset, samtliga nålfina streck under, över och omkring fransarna så ska ni få se om jag har några fransar kvar alls om en vecka.
Och om ytterligare någon månad...

Hm, även en skeptiker av rang kan tydligen gå på en mina lite då och då ...

11 kommentarer:

Märta sa...

Det enda mirakelmedel som jag funnit värt namnet är Gysinge Linoljesåpa. Används till nästan allt i mitt hem!
Fast några fylligare ögonfransar får man nog inte av den så jag ser med spänning fram emot resultatet av din test! :)

Mångmamma sa...

Märta; Hittills har jag betraktat Citron som svaret på i stort sett alla mina böner så jag är fylld av förväntan och spänning på detta lilla projekt! :)

Fru Venus sa...

Vill veta resultatet, men ännu hellre, hittat nåt mirakelmedel för skäggväxt? På kvinnor alltså... :-)

Mångmamma sa...

Fru Venus; Det sägs att Xlash ska öka all hårproduktion så den funkar säkert för skäggväxten också! :)
Annars är det väl bara såndäringa grisdyr vaxning eller nåt på salong som biter på envetna hårstrån man vill bli av med!

Ezter sa...

Vet inte om det är just det här märket, men min kompis har använt ett som faktiskt funkade. Men jag har en teori. När jag var ung tog man ricinolja på fransarna. Nu tar unga tjejer det i håret för att det ska växa fortare. Alltså borde det funka lika bra på fransarna 2012 som i mitten av 70-talet? Billigare är det oxå, tror jag ska testa...

madelein - sexbarnsmamma sa...

Skall följa detta med spänning :P

Mångmamma sa...

Ezter; Jag har stött på det tipset på nätet men jag har inget minne av att jag hört det tidigare! Kanske skulle ha testat det först? Billigare i alla fall.
Madelein; jag med...

LyckligaPraliner sa...

Men åhh vad jag blir avis! Dina fransar är ju mörka och ser inte korta ut heller. Nu före mirakelkuren också.

Mina fransar är precis tvärtom jämfört med dina. Jag kommer absolut att köra din kur om det märks skillnad på dig. Jag menar, bara om det blir mer av dina, längre och tätare förstås ;)

LillaTuss sa...

Hur lång tid tar förvandlingen? Hoppas på en efter-bild sen.

Vad gäller mirakelgrejer säger jag bara... SILVERTEJP

Anonym sa...

PÅ mig funkar den så väl att jag får reglera aka inte sätta varje dag för dom blev så jobbigt långa :D jag har också läst lika många där det inte funkar alls; undras vad det beror på :)

Mångmamma sa...

Jennie: hur lång tid tog det innan du märkte resultat? Jag har hört att det kan ta alltifrån två, till åtta veckor!