tisdag 20 september 2011

Korvstoppningsdag, bra sådan!

Tisdagar brukar vara findagar, så även idag.

Gick ut starkt på morgonen med fyra vattenkammade barn, uppradade i skonummerordning, som pytsades av i tur och ordning på skolan, hos tandläkaren, i mera skola och sen via Bam-Bams tjej, där lilla L och ännu mindre V plockades upp, för fortsatt färd till kyrkans hopp-och-lek.

Jumpade mellan kyrkorna och intog lunch hos nya vännen, pastorn i Missionskyrkan med några andra mammor, barn, tanter och farbröder, för att slutligen genomleva en eftermiddags inferno i hemmet med en aldrig sinande ström av utfodringar, konfliktlösningar, kramar och läxläsningar.

Avslutade kvällen med en föreläsning, återigen i församlingshemmet, av Alf B. Svensson under temat "Håll kärleken levande".

Dråpligheter, stereotyper, diskussioner och igenkänningar hela dagen lång.

Tror att det får räcka med intryck för idag, ska bara gå och smälta lite nyvunnen kunskap tillägnad av dagens alla möten, likt en ruvande höna i sängen.
Återkommer pigg och nyter imorgon!

3 kommentarer:

LyckligaPraliner sa...

Så härligt att få använda hjärnan, det vill jag också. Trodde det bara var jag som kunde vara "likt en ruvande höna", Hur orkar du? vilka vitaminer äter du? vad har du för hälsoknep? Skriv ett inlägg om det :)

Desirée sa...

Du har något hos mig :)

Barnens Hjältar sa...

Jag älskar hur du formulerar dig och leker med orden. Ett sant nöje att kika in hos dig :-)