söndag 22 maj 2011

Sömnigt

Det bästa med söndagar, vet ni vad det är?
Kvällen.
När huliganerna somnat, tvätt och disk jobbar på för fullt och jag parkerat mig i sängen med tangentbordet i knät - då hinner jag njuta.

Ändå har dagen varit helt ok, inga större katastrofer har inträffat och veckans läxor för Sheriffens del är avklarade.
Solen har strålat, gräset är klippt, Ärtan har skuttat, barnen har vittjat skogens förråd av harsyra och ätit som godis.

Fingret är fortfarande svullet och fint kolorerat, storsonen hävdade med bestämdhet att det troligtvis var brutet när han fick syn på det och även om jag tror att han har fel,lindade jag skrället lydigt och har bara spretat med det när köttfärsbiffarna skulle plattas till.
Och vid hårtvättningen av de tre yngsta.
Och nu.

Imorgon börjar vi om igen, med eller utan lila fingrar

3 kommentarer:

KaosJenny sa...

Hoppas fingret själv-läkt blixtsnabbt... KRam

Anitha Östlund Meijer sa...

Det låter som om fingret värker...
Här har det varit relativt lugnt idag. En väninna har varit här, och vi har babblat hela dagen om övernaturliga saker, killar, livet och staterna.
Dessutom har vi suttit ute i solen och ätit revbensjäll med varma filtar över benen, för inte blev det några 20 plusgrader härute inte. Vinden har dragit med sig iskalla vindar och jag har jagat efter sommarlystna lekande ungar med jackan i näven medan jag hojtat att det är kallt och att de kan bli förkylda.

Imorgon är det skrivardags igen, och lugnet lägger sig till ro som en kurrande katt i vårt stora hus.

Kramar

Cicki sa...

Här är det också en skön söndagskväll efter dagens städning. Imorgon är det bakning och lite dammning som gäller. Allt med alla fingrarna hela och i normal färg.