onsdag 1 september 2010

Reunion!

Jo tack, det gick förhållandevis bra!

Jag tog mig i kragen efter leverans av barn på förskolan, åkte hem och laddade disk och tvätt med smutsigt, garderober med rent, surfade planlöst, plockade lite saker som seglade runt på fel plats, trampade runt som en äggsjuk höna, hällde färg i håret på mig själv, pratade lite i telefon, skrev en krönika, kokade kaffe, drack detsamma, tittade på bonden som slog gärdet, åt lunch och tvättade ur färgen ur håret.
Sen var tiden ute!

Bam-Bam å andra sidan roade sig med att bryta ihop en liten stund efter jag hade gått, leka inne ett tag och utomhus länge efter ha informerat fröknarna att han kunde själv klä på sig!
Äta potatis och morötter - men ingen fisk.
Somna av pur utmattning sittandes i soffan efter maten och sen leka ute ännu en stund.
Inte alltför många ledsamheter där inte.

Glada barn och glad mamma som sammanstrålade efter knappt fem timmar igen.
Tror det här blir kalasbra.

Dessutom har Bam-Bam gjort sitt för den här veckan och tar långhelg fram till på måndag då han kommer göra sin enda förskoledag nästa vecka.
Stängt för planering på onsdagen.

Snacka om mjukstart!
För oss båda.

4 kommentarer:

Rebecka sa...

Skönt att det gick bra.
(Har nyss kommit på att egentid är förbenat tråkigt. Men att umgås konstant är inte heller okej. Ååååååh!)

Cicki sa...

Härligt. De där ensamstunderna kommer att bli dina batteriladdare, tror jag.

KaosJenny sa...

Kul att det gick bra, även om man tror det så är det alltid lite pirrigt... Lite ensamtid är aldrig fel. Att vara lite på olika håll och stråla mot varandra när man ses igen :-) Kram

Anonym sa...

Just nu kom jag på att Bam-Bam nog är min favvo bland alla andra i din familj! Hon Fröken Hårfager kommer på en delad förstaplats, tror jag, utan att eg. "känna" din familj och dina barn tillräckligt. Bara en spontan reaktion. Gratulerar alla dina barn till valet av mamma!
/Småländskan