fredag 14 maj 2010

En evighetsföljetong.

Hädanefter ska jag aldrig mer anta en skeptisk min när människor på fullt allvar hävdar att de vill bo i lägenhet!
Jag lovar.
Nästan.

Avigsidorna med "lite mark" känns övermäktiga just nu men antagligen kommer jag känna mig larvigt stolt framåt midsommar eller så när riseländet är ihopsamlat och bortforslat.
Men just idag...nej, en god bok, en kopp te, lugn och ro..

(Äh, jag bara skämtar, te dricker gör jag när jag är sjuk.
Lugn och ro kan jag visserligen stava till men inte riktigt begripa innebörden av och goda böcker läses så fort tillfälle ges, minst en timme varje kväll!)

5 kommentarer:

Rebecka sa...

Duktig mångmamma! Här dricks det te för fulla muggar (höhö dålig ordvits) men så är jag ju sjuk också och missar kvällen festligheter. Är lite ledsen i ögat för det.

Märta sa...

Sicken tur att du har insikten att du kommer att få en stolthetskick förr eller senare! :)

Trillingmamman sa...

Lugn och ro är något man får ta sig mellan varven och alla barnen. Förhoppningsvis så sover de någon gång under kvällen ( i alla fall mina som alla är under 8 år ) och då kan man ta sig den där stunden. Bada, läsa, vila, pyssla eller vad man nu vill göra. För mig spelar det ingen roll. För hur kaotiskt det än kan vara hemma hos oss mellan varven så vill jag inte ha dem ogjorda. Ett hus med liten mark vill jag ha för lägenhet är inte det optimala i mitt läge med trillingvagnen och allt. Du ska se projektet att ta in alla i hissen, montera in vagnen i barnvagnsförrådet ( som är gjord för "normala" vagnar ), hissa ut den genom dörren när man ska ut. Vilken syn det är!

Ha en underbar dag!


//Mvh Eva

Extrabarn A's flickvän sa...

Du skriver jättebra! Inte alla som lyckas fånga sin vardag i såna ord så var och varannan gemene man blir intresserad. Och grattis till tidningsgrejen(extrabarn skvallrade..)!!

Mångmamma sa...

Extrabarn A´s flickvän; Åh vad glad jag är att höra från dig!
Hoppas din tripp i stora världen varit innehållsrik!?
Och att du tänkte visa upp dig i sällskap med extrabarnet A oxkså....Snart?